"Mag ik me even voorstellen"

Mijn naam is Jenny Brankaert. En Sinds 2012 zelfstandig onder de naam jHt, wat staat voor Jenny's Hair Trend.

Mijn opleiding als kapster heb ik gedaan te België tijdens een 6 jarige kappers opleiding. Na mijn opleiding ben ik bij diverse kapsalons werkzaam geweest in het Weerterland, maar ook buiten Weert.

Na ervaring die ik heb mogen op doen bij deze kapsalons was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ik al vlug als zelfstandig onderneemster. 

Het kappersvak is mij passie, en doe ik elke dag met enorm veel toewijding. Het persoonlijk contact met klanten, en ze steeds weer blij het salon zien uitlopen doet me elke dag weer enorm veel plezier.
Er wordt heel veel gelachen in het salon, maar soms is er ook het bieden van een luisterend oor, en het delen van een traan. Het zijn allemaal aspecten je meemaakt als kapster, en dat wat het kapster zijn zo leuk maakt.

Inmiddels zit ik alweer geruim 22 jaar in het vak. Een vak me enorm blijft boeien omdat de trends komen en gaan. Graag ga ik mee met deze laatste nieuwe mode en trends en doe daarom meerdere cursussen per jaar om up to date te blijven. 

Loop gerust eens binnen bij Jenny's Hair Trend, en ervaar de passie, de kennis, ervaring en vooral de aandacht die ik als kapster voor u heb ! 

 

Jenny Brankaert.