HAARTRENDS: NAJAAR TRENDS 2021

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 00:00

Mijn eerste blog wil ik graag wijden aan de haartrends van dit najaar 2021. De herfst is het seizoen met de mooiste kleuren, in de natuur maar ook in je haar. De Zomer achter ons latend is het tijd voor warme kleuren en stralende na-zomerse lokken !

Welke haartrends we in de herfst van 2021 tegen gaan komen ?

| 1 |

De Pony

de pony mag blijven. Waar in het voorjaar de veelzijdige soort pony genaamd curtain bang helemaal hip was, mag deze volgens de haartrends in de herfst van 2021 wel weer wat statiger. Toch blijft de curtain bangs ook in het najaar helemaal hip.

| 2 |

Balayage

Met een balayage creëer een prachtige natuurlijke look die perfect is voor de herfstmaanden.

Balayage kleuring, wat is dat precies?

Een techniek die vanuit de losse hand wordt opgezet op de plekken waar de zon normaal gesproken je haar oplicht. Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Zo creëer je een ‘sun-kissed’ en natuurlijk effect. Een groot voordeel van balayage; het geeft amper uitgroei.

Dus als je een hekel hebt aan constant je uitgroei bijwerken is deze kleuring perfect voor jou!

Je ziet ze op alle mogelijke combinaties; zwart/rood, donkerbruin/blond, donkerrood/felrood.
Noem maar op ze zijn er allemaal zo gek als je ze kan bedenken.

| 3 |

Mooi verzorgd haar

Een trend ?! Ja, DE trend jou haar nodig heeft na de zomermaanden. Natuurlijk is het iets altijd nodig is. Maar zeker na de zomermaanden jou haar veel te voortduren heeft gehad kan ze dat kleine beetje extra verzorging goed gebruiken.

Je stralende lokken houden namelijk niet zo van die warme zonnestralen, zout zeewater en chloor.

Verzorging die verder gaat dan een shampoo en een conditioner. Geef je lokken bv. één keer in de week een intensieve verzorgingsboost met een haarmasker, en verzorg het met een Arganoil Powerserum van KIS.  Weet je het even niet, vraag me gerust ! 

| 4 |

Nonchalant  

De trend voor de mannen 2021. Dit zagen we al in voorjaar, maar deze trend zet zich voort in het najaar. Je coupe hoeft niet strak gestyld te zijn, want nonchalant en lang haar zijn, en blijven de trends voor 2021! Kom op mannen, niet zo onzeker. Het haar hoeft niet meer strak maar mag wat losser vallen dit jaar.

| 4 |

De lange bob 

Goed nieuws dus voor diegenen die in de lente van 2021 meegingen met de bobtrend: laat 'm een paar centimeter groeien, en je zit helemaal goed dit najaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.