CURTAIN BANGS

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 21:33

Met enige regelmaat komen er vragen in het salon over de curtain bangs haartrend.
Daarom even een kort artikeltje over deze trend. Een trend deze ook dit najaar weer veel gezien gaat worden.

Wat is de curtain bangs haartrend nu precies ? Heel simpel, bij deze trend draait het om de pony.

 


De pony valt mooi rond het gezicht en zorgt voor de zachte speelse look.
Ideaal dus voor de mensen zoals ik ik met de “ze zeggen dat ik kwaad kijk” blik ;) Een trend geschikt voor alle gezichtsvormen, elk haartype en elke haarkleur.

Draag je curtain bangs zoals jij het wilt. Kies ervoor om ze uit je gezicht te dragen, of geef je coupe meer volume door ze te stijlen met een krultang of fohnborstel.

Het stijlen van jou curtain bangs hoe doe je dat nu precies ?

  • Heb je even geen tijd en wil je snel de deur uit, of heb je geen stijltang of krultang bij de hand dan is deze manier helemaal de jouwe. Breng je curtain bangs naar wens in model, en gebruik de KIS Keraspray voor extra stevigheid / volume en je look blijft gegarandeerd de gehele dag in model. 
  • Ben jij ook zo verslaafd aan je stijltang ? Dan is deze tip voor jou. Gebruik alvorens het stijlen met de stijltang altijd een haar verzorgingsproduct met hittebeschermer zoals de KIS Argan Oil Power Serum deze jou lokken verzorgen en beschermen tegen de warmte van de stijltang. Neem je stijltang en begin met stijlen bij de aanzet van je curtain bangs. Beweeg de stijltang langzaam naar beneden om je look in model te brengen. Zo vlug je onderaan de komt beweeg je de stijltang een beetje naar buiten toe. Dit zorgt ervoor dat je curtain bangs mooi uit je gezicht vallen. Ook creëer je zo net dat kleine beetje extra volume bij jouw look.

  • Wil je meer volume ? Dan ga je aan de slag met de krultang. Ook hier is het verstandig om de KIS Argan Oil Power Serum te gebruiken om je haar te verzorgen en te beschermen tegen de warmte van de krultang.
    - Neem je fohnborstel en gebruik een opzetstuk voor krullen. Draai je lokken om de föhn borstel en style je lokken eerst naar beneden voor  extra volume,
    - Maak vervolgens een draaiende beweging naar buiten terwijl jij je lokken in model brengt,
    - Gebruik de KIS Keraspray in je lokken voor extra stevigheid en je curtain bangs zitten de gehele dag goed in model.

 

Twijfel je of deze look iets voor jou is, of heb je meer uitleg nodig om gewenste resultaat te bereiken, kom dan gerust langs @jennyshairtrend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.